Μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική ποιότητα και γεύση του Omotrives σε μοναδικές γυάλινες συσκευασίες 375ml, 500ml & 750 ml είτε τηλεφωνώντας στο 27420.41067, είτε στέλνοντας mail στο info@omotrives.gr ή dimitrios.k.georgiou@gmail.com αναγράφοντας την ποσότητα και τη διεύθυνση αποστολής είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι στην διάθεση σας.


Μόλις τελειώσετε με τις αγορές σας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε στο Καλάθι σας πατώντας στον σύνδεσμο «Το Καλάθι μου» που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πατήστε το κουμπί αγορά. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών διαδικτυακών αγορών και θα ολοκληρώσουν αυτοί την παραγγελία για εσάς. Δεχόμαστε πληρωμές με PayPal ή με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό μας με τα ακόλουθα στοιχεία:
Όνομα τράπεζας: Alpha Bank
IBAN λογαριασμού: 551002101187800
Swift:

Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος διαδικτυακής πληρωμής. Χρησιμοποιείστε την πιστωτική σας κάρτα στο PayPal, και απολαύστε όλα τα οφέλη της πιστωτικής κάρτας χωρίς να εκθέσετε τον αριθμό σας. Επιπλέον, θα ολοκληρώσετε τις αγορές σας με μόλις μερικά κλικ. Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πρέπει να έχετε ήδη προσωπικό λογαριασμό στο PayPal. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με διαδικτυακές πληρωμές μπορείτε να καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται ο νόμιμός φόρος (Φ.Π.Α. 13%).


Ενώσαμε τις δυνάμεις με την UPS και την Γενικής Ταχυδρομικής για την Ελλάδα σε μια συνεχή προσπάθεια να σας παρέχουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για τα έξοδα αποστολής, σε Παγκόσμιο επίπεδο, από την Αθήνα, Ελλάδα έως την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και την Ασία, την Αμερική ή οποιαδήποτε άλλη ήπειρο. Επιπλέον, διαπραγματευόμαστε καθημερινά με τις εταιρείες αποστολής με τις οποίες συνεργαζόμαστε, για ακόμη χαμηλότερες τιμές, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να είναι προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους.

Στην περίπτωση που η χώρα σας δεν βρίσκεται στη λίστα μας, παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να ερευνήσουμε την πιθανότητα ειδικής αποστολής για εσάς. Με τις Εταιρείες Αποστολής που συνεργαζόμαστε, μπορούμε να καυχιόμαστε ότι προσφέρουμε από τις ταχύτερες αποστολές στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων. Ο χρόνος παράδοσής μας είναι κατά μέσο όρο 72 ώρες σε παγκόσμια κλίμακα (αφού η παραγγελία έχει εγκριθεί, ετοιμαστεί και αποσταλεί). Παρακαλούμε να θυμάστε ότι οι ημέρες προετοιμασίας παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε την παραγγελία σας Σάββατο ή Κυριακή, τότε αυτή θα τεθεί σε κατάσταση προετοιμασίας τη Δευτέρα, και θα αποσταλεί την ίδια ημέρα εάν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος.

€00 items

Καλάθι